Vill du flytta utan att städa efter dig?


Kanske har du stor vana vid städning, och tänker att det är fel att smita ifrån den när du ska flytta. Men tänk istället på hur mycket stress du sparar när du låter någon annan göra jobbet.

Allt har sin tid. Ibland har du städat otroligt mycket för din familjs trivsel, och så en dag ska du flytta och har gjort det mesta av packning och flyttförberedelser, utom att städa för dig själv. Det är en ganska omfattande sak, din flyttstädning i Huddinge. I vanliga fall städar man lite som man vill, men när man ska lämna över bostaden till nästa hyresgäst ställs det helt andra krav. Det måste vara totalt blåst och välstädat.

En städfirma tar sig an det du vill slippa

Så tänk inte att du borde eller måste städa själv, för en städfirma har mängder av duktiga proffs som vet hur man gör rent in i minsta skrymsle. De har verktyg, de har medel och de har rutiner och kunskaper för att rengöra alla ytor på rätt sätt. Boka in dem, så kan du koppla av.

Du kan utnyttja ditt RUT-avdrag för delar av arbetskostnaden, och städfirman garanterar arbetets kvalitet. Det är skönt att veta. När man flyttar är det en nystart på många sätt. Man har mycket att bestyra och få på plats i skåpen, så att vardagen kan flyta på smidigt. Därför är det bra att låta andra sköta städningen i den gamla bostaden, så kan du koncentrera dig på något roligare.

20 Jan 2021