Ska du flytta från Kungsholmen?


Ska du flytta från Kungsholmen och behöver en flyttstädning på Kungsholmen? Då behöver du en pålitlig stäfirma som kommer och utför flyttstädningen åt dig på Kunsgholmen. När det kommer till flyttstädning är det mycket viktigt att allt går rätt till. Om hyresvärden eller nästa bostadsägare kommer och inspekterar bostaden vill de inte se någon smuts någonstans i bostaden. Så här borde en flyttstädning på Kungsholmen gå till.

I alla rum

I alla rum bör för det första alla fönster putsas och vara helt rena. Det får inte finnas ränder kvar på fönstret efter att man har tvättat dem. Även fönsterbrädor, fönsterkarmar och fönsterbågar bör vara helt fria från smuts. Alla element bör vara rena, liksom att de ska vara rengjorda bakom, och utanpå. Alla golv, väggar och tak ska vara rengjorda. Det bör inte finnas fläckar kvar på tapeterna. Alla lister, som golvlister bör vara rena, liksom dörrkarmar, dörrar och ovanpå dörrarna bör man rengöra.

I köket

I köket bör spis, ugn och köksfläkt vara riktigt rena. Även ugnsplåtarna bör vara rena. Alla köksskåp ska rentorkas utanpå, innanför och ovanpå liksom alla köksluckor. Diskbänk och under diskbänken bör vara skinande rent, liksom arbetsbänk. Kyl och frys bör rengöras inuti och alla lösa delar diskade innan de sätts tillbaka. De ska även rengöras utanpå och ovanpå, liksom tömda på sitt innehåll. Finns det mikrovågsugn ska även den vara ren.

I badrummet

I badrummet ska allt porslin vara fläckfritt; toastol och handfat liksoms badkar ska vara rena. Även kranar och duschställ bör vara rena. Sedan bör man torka rent tvättmaskin och torktumlare. Väggar och golv ska vara rengjorda liksom inredning, såsom badrumsskåp och förvaring bör vara helt rena.

Balkong, garge och förråd

Det är lätt att glömma att rengöra även garage, balkong eller altan och förråd. De bör vara tömda och sopas rena och hyllor och eventuell inredning ska torkas rena. Har man trädgård bör den även städas så att det inte finns saker kvar i den.

Viktigt välja rätt städfirma

Eftersom det är viktigt att nästa bostadsägare blir nöjd med flyttstädningen är det viktigt att välja någon städfirma som är noggrann och pålitlig. Ska du få tag i någon sådan är det viktigt att de ger garantier på flyttstädningen och har nöjd-kund-garanti. Då kommer de och rättar till om något inte är accepterat i flyttstädningen. Det är också bra om de har egen ansvarsförsäkring som träder in om något skulle gå sönder i arbetet. Lycka till!

30 Mar 2019