Så är det att arbeta med städning i Solna


Funderar du på att arbeta med städning? Det finns mer än 1.300 städföretag i Stockholm, och mer än 60-tal städbolag bara i Solna. Så du har många bolag att välja mellan. Det är inte särskilt svårt att få tag i arbete om man är beredd att arbeta med städning. Det är mycekt efterfrågad tjänst, att utföra hemstädning i Solna. Är du ung, och känner att du inte riktigt vet vad du vill ägna ditt yrkesliv åt? Är du skoltrött och less på skolan? Då kan städning vara en riktigt bra väg ut i arbetslivet. Du får lön och kan försörja dig själv, eller så bor du hemma och kan spara dina pengar och åka iväg och resa ut i världen. Många passar på att arbeta med något som ger bra med pengar och sparar det till en resa utomlands. Det är ett bra sätt att se världen och prova på. Man ser så många andra kulturer, hör andra språk och man får perspektiv på det man har här hemma.

Hemstädning det mest efterfrågade i Solna

Hemstädning är det som har växt allra mest sedan man införde möjligheten att dra av på arbetskostnaden. Utför man hemstädning, åker man ut till någons hem och städar hemma hos dem. Antingen har man med sig städredskap, eller så lånar man redskapen hos den man städar hos. Det är mycket viktigt att man är noggrann och har en rutin så att man inte glömmer bort att städa något hos en kund. Man kan ha en lista som man bockar av medan man städar, så vet man att man inte har glömt någon detalj hos den kunden. När man sedan är färdig hos kunden åker man sedan till nästa och städar där med. Oftast har man 3-4 kunder per dag, ibland färre, ibland fler.

Det finns även andra Rut-tjänster

Numera finns det andra tjänster som man kan erbjuda, förutom hemstädning. Då kan man arbeta i trädgården, hämta eller lämna barn, hänga upp gardiner eller gå och handla hos någon som är äldre och som inte kan göra det själva. Gillar man barn, kan man arbeta med att hämta och lämna barn och sedan gå hem med dem och göra mellanmål och kanske förbereda middagen som familjen senare ska äta. Man kan även arbeta med reparationer av IT, eller vitvaror (om man är duktig på det). Man kan även hjälpa andra att flytta, om man är stark och kan bära möbler och tunga saker.

24 Sep 2018