När du vill slippa flyttstäda


När det är dags att flytta och man ska genomföra alla steg under en flytt, kan det vara till viss tröst att veta att om man bara vill, så kan man anlita någon som utför flytten åt en. Man måste inte göra allt själv, om man nu inte skule råka vara en sådan person som tycker att det är roligt att packa, flyttstäda, bära saker och packa upp allt sedan. Är man inte en sådan person, kan man anlita flyttfirma till det.

Anlita flyttstädning inför flytten

Göra allt annat utom flyttstädningen

Vill man kan man göra allt annat utom flyttstädningen. Det kan vara svårt för någon annan att packa då det bara är en själv som vet om man vill behålla sakerna eller slänga, sälja eller ge bort dem. Att flytta kan innebära en hälsosam utresning av allt sådant som man egentligen inte behöver. Handen på hjärtat, vem samlar inte på sig en massa onödiga saker? Att flytta innebär att man blir så illa tvungen att ta ställning till om det lönar sig att ta med allt som man har hemma, eller om man kan göra sig av med det. När man väl har packat allt som faktiskt ska med, är det sedan dags att transportera dem till den nya adressen. När väl bostaden är tom, är det sedan så mycket lättare att flyttstäda den.

Flyttstädningen som ställer höga krav

När nästa bostadsägare eller hyresgäst sedan ska flytta in i den gamla bostaden, vill de helst att den är riktigt städad. Vem vill flytta in i någon annans smuts? Man vill faktiskt ha en riktigt fin bostad som är helt som ny när man flyttar in. Helst vill man inte alls bli påmind om att någon annan har bott där alls. En städfirma kan se till så att nästa boende upplever inflyttningen just på det sättet. Många städfirmor har städgarantier på sin flyttstädning och det underlättar att anlita dem om man vet att man inte behöer oroa sig över att flyttstädningen blir godkänd eller inte.

Många flyttfirmor erbjuder även flyttstädning 

Många flyttfirmor har börjat erbjuda alla led i en flytt; packning, uthyrning av packlådor, enbart flyttstädning, enbart bärhjälp, enbart uppackning och så vidare. Det gör att det är möhligt som kund att välja själv; vill man ha hjälp med allting eller bara  en del av flytten. Oftast väljer man bort det som man tycker är mest trist och jobbigt och gör bara det roliga själv. Här kan du läsa mer på: https://www.flyttfirmauppsala.org.

30 Oct 2019