När bör man putsa fönster?


Är det trist och tråkigt med städning? Det är få människor som råkar gilla städning. Många gör så mycket som möjligt bara för att slippa städa. Det är väl tur att det finns människor som är annorlunda och gillar städning och gärna arbetar med sådana saker. Det är bra då man kan slippa göra det man själv inte gillar.

Är dina fönster smutsiga? Känns det som att det är dags att göra så de blir rena? Är det länge sedan som dina fönster var rena? Då kan det vara dags för att tvätta dem. När vi ännu hade husmödrar, hemmafruar, eller liknande då man hade råd och tid att kvinnan stannade hemma, då tvättade man oftast fönster till alla stora helger; till jul, till påsk och midsommar.  Dessutom så bytte man gardiner i samband med det. Numera tvättar vi inte riktigt fönster de gångerna. Om man inte är väldigt ambitiös.

Våra fester som är särskilt viktiga

Det är numera andra fester som är viktigare än jul, påsk och liknande. Vi kanske hellre firar Halloween, bröllop, studenter eller födelsedagar. Vi behöver rena fönster när vi bjduer hem folk och man vill kunna visa upp sitt hem för sina vänner och bekanta. Eller så kanske man ska sälja sin bostad och behöver fotografera den, lägga upp annonser eller visa upp den, flytta från den eller liknande. Då kan det vara bra att hitta en städfirma som kan komma och putsa ens fönster så att det blir snyggt och rent hemma.

Var hitta städfirma i Stockholm?

Bor man i Stockholm och behöver fönsterputs kan man alltid börja leta där man hittar andra leverantörer och saker – på internet. Så googla "fönsterputs Stockholm" så att du får några förslag på städfirmor som kan erbjuda fönsterputs i Stockholm. Några bra saker att leta efter när man vill hitta en städfirma som kan komma och putsa ens fönster. Saker som ansvarsförsäkring, egen F-skattsedel så att avdrag kan göras i Rut-avdraget och städgarantier. Vill man anlita en bra städfirma så kan man dessutom välja en som har kollektivavtal med sina anställda. Då får personalen riktig sjuklön när de är sjuka och bra pension när de blir gamla. Andra bra saker att leta efter är om de använder miljövänliga rengöringsmedel och tänker på hur de kan arbeta på ett miljövänligt sätt. Vissa städfirmor är också väldigt ambitiösa, och kontrollerar så att fönstrena verkligen är riktigt rena, då man ger garantier.

24 Mar 2020