Kontorsstädning i Solna- för nöjda kunder och medarbetare


Ett första intryck, en god arbetsmiljö för anställda och en blick för helhet och detaljer gör valet av kontorsstädning i Solna till ett viktigt val- ett val mer än om att ha rent.

Det första intrycket är viktigt om det så gäller en date, en affärsuppgörelse eller någon annan relation. Hur kunder eller de som nyttjar kontorets tjänster upplever intrycket och miljön återspeglar sig på hur kunden upplever er som arbetsplats och kan därmed vara avgörande för om ni blir valda för ett uppdrag, för att utföra en tjänst eller ej. Att ha professionell personal som städar ens kontor gör att ni vet att städningen blir gjord som ni vill. Det är ni som ställer kraven och som också betalar för att få en tjänst utförd. Städningen blir utförd av professionell personal som snabbt och effektivt utför arbetet utan att störa. Vilka är era behov och vad får det kosta? När ni vet det är det bara att leta och se vad för utbud det finns av kontorsstädning i Solna. Det är bra om städföretaget kommer ut till er och ser vilka miljöer det är som ska städas innan kontrakt skrivs.

Besökare och personal är viktiga

Kontorsstädning handlar om allt från att putsa fönster, tvätta golv, dammsuga, dammtorka till att putsa och torka av dörrhandtag, karmar, lister och annat som kanske inte är direkt synligt för ögat. Men tänk på att de små detaljerna är viktiga för det helhetsintryck som besökarna ska få och den känslan som medarbetarna har om dagarna och som i hög utsträckning påverkar deras arbetsprestation. Om medarbetarna känner att arbetsgivarna satsar på dem genom en fin och välskött arbetsmiljö, känner de sig mer uppskattade och gör troligen även bättre ifrån sig.

Ansvar, miljötänk och utbud

För den ansvarsfulla arbetsgivaren är det en självklarhet att finna ett städföretag som tar ansvar för miljöpolicy avseende produkter som används samt gällande arbetspolicy för deras anställda. Miljöarbetet kan handla om att minska resor, transporter, utsläpp av föroreningar i vatten och i luften och resursförbrukningen. Att värna om arbetsmiljön kan vara att jobba med att öka anställdas inflytande och påverkan över sin arbetsmiljö, med frågor för att motarbeta diskriminering och kränkningar på grund av ras, religion, etnicitet, funktionsnedsättningar, med mera. Det kan också vara av betydelse att städföretaget som anlitas även kan erbjuda andra tjänster som leverans av fruktkorgar, växter, vattenmaskiner och kaffemaskiner. Med detta i åtanke skapas förtroende och tillit mellan arbetsgivare och anställda samt mellan kunder och arbetsgivare.

9 Jan 2020