Grön fönsterputs i Ängelholm


I södra Sverige kan det samlas mycket pollen på rutor och fönsterbleck. En miljövänlig och uppfräschande fönsterputs i Ängelholm behövs därför relativt ofta.

Så kallad grön fönsterputs, där man använder miljövänliga medel, är mycket efterfrågad. Folk vill ha så lite kemikalier som möjligt i rengöringsmedel, men det måste å andra sidan verkligen bli rent. Betalar man för fönsterputs i Ängelholm ska rutorna vara helt rena från smuts och pollen när putsningen är gjord.

För den som inte är så road av fönsterputs själv, går det utmärkt att beställa tjänsten och abonnera på regelbunden putsning. Då är affärsidén att rutorna putsas effektivt och väl i flera fastigheter i grannskapet. Man kan själv välja hur mycket som ska putsas, och man betalar för fönsterputs i Ängelholm enligt en bestämd taxa.

Fönsterputs som verkligen blir av

Vanligtvis putsar man sina fönster till advent, och även till påsk. Det är många som tänker att de ska putsa oftare, men av olika anledningar blir det inte av. Har man provat på ett abonnemang på fönsterputs i Ängelholm märker man hur avstressande det är att slippa tänka på frekvensen.

Även om det regnar och stormar hinner fönstren helt enkelt inte bli igengrodda. De kan exempelvis putsas var tredje vecka, och då är de i princip helt presentabla hela tiden. I en tjänst med fönsterputs i Ängelholm ingår oftast även rengöring av fönsterbleck, och då blir man av med allt pollen på samma gång. Det är en service som höjer livskvaliteten för många och det är värt pengarna.

27 Apr 2024