Flyttfirma Lidingö - så hittar du rätt partner för flytten


Att välja en flyttfirma i samband med en flytt i Stockholm är att välja en trygg, säker väg för att flytta bohaget från punkt A till punkt B. Fler och fler väljer också denna lösning snarare än att själv slita ut sig både fysiskt och mentalt med att organisera allt som hör en flytt till.

Men, det finns också en massa saker att tänka på. Hur vet du att den flyttfirma på Lidingö som du står inför att anlita verkligen är rätt företag? Det finns all anledning att ställa den frågan, tyvärr är kvaliteten väldigt varierande. Vi ska här nedan ge några snabba tips som kan vara skillnaden mellan rätt och fel flyttfirma på Lidingö och därmed också skillnaden mellan en strulig eller en friktionsfri flytt.

  • Erfarenhet. Ju längre ett flyttföretag funnits, desto säkrare är valet. Kan en flyttfirma på Lidingö visa upp en verksamhet som funnits sedan 90-talet så är det en rätt tydlig markör gällande kvalitet. Jämför detta med en firma som funnits i några månader. Konkurrensen är stor i Stockholm och kan en flyttfirma visa att man mött denna i flera, flera år så visar det på kvalitet.
  • Försäkringar. Många tänker sig att en flyttfirma på Lidingö per automatik kommer att ta ansvar om någonting händer. Det är långt ifrån sanningen. Om olyckan är framme så är det viktigt att det finns försäkringar som täcker skadorna på ditt bohag. Kolla alltid upp detta.
  • F-skatt. Lika givet är att företaget är registrerat för f-skatt och detta gäller i allra högsta grad om du tänkt dig att använda Rut-avdraget och dra av halva kostnaden på din deklaration.
  • Referenser. Hur nöjda kunder har man? Att läsa omdömen på nätet ger en del av sanningen, men den bör också kompletteras med att du ringer tidigare kunder. Finns det inga sådana? Då bör du välja en annan flyttfirma på Lidingö.
  • Kommunikation. Hur känns företaget att tala med? Får du fram det du vill ha hjälp med? Företaget ska veta ungefär hur stort bohag som ska flyttas och om det finns exempelvis tunga möbler. Du ska känna att dina uppgifter är värdefulla för flyttfirman och deras planering. Alla flyttar är olika.

Kolla in flyttfirmalidingö.se för mer information om flytt.

5 Jun 2023